Ons concept

Het oude gemeentehuis dankt haar naam aan de locatie, het oude Gemeentehuis van Rhenen. Het pand is prachtig gerestaureerd en van binnen geeft het een zeer warme en comfortabele sfeer.

In Augustus 2013 werd Niels Minkman verliefd op dit statige pand en begon een nieuw avontuur in Rhenen. Samen met zijn broer Bart Minkman runt hij de keuken van het Oude Gemeentehuis. Een berg aan ervaring en creativiteit.

Beiden Minkmannen hebben in gerenommeerde restaurants gewerkt en willen graag de gasten meenemen in een achtbaan van verschillende smaken en ervaringen.
In ons fine dining restaurant zal u tot in de puntjes culinair verrast worden.

Ons concept staat voor prijskwaliteit. De afgelopen jaren heeft zich dat ook zeker bewezen door elk jaar een plek te bemachtigen en met mooie recensies in de Lekker500 en Michelingids. Daarnaast ook een mooie Gault&Millau notering van 14,5 punten.

Laat u omarmen door de gastvrijheid van Justina Scherrenburg. Zij en haar team zullen ervoor zorgen dat u als gast een ontspannen en culinaire avond zal beleven.

Of u nu komt voor een zakelijke, uitgebreide lunch of feestelijk diner, het team van het Oude Gemeentehuis kijkt er naar uit u te mogen ontvangen!

lekker-logo
top500_online-2

"Het verzorgen van een mooie avond is echt een teamsport"

- Bart Minkman