fbpx

Ons concept

Het oude gemeentehuis dankt haar naam aan de locatie, het oude Gemeentehuis van Rhenen. Het pand is prachtig gerestaureerd en van binnen geeft het een zeer warme en comfortabele sfeer.

Janneke en Niels zijn na een succesvol avontuur van zeven jaar in Zwitserland weer teruggekomen naar Nederland, en werden gelijk verliefd op dit prachtige statige pand. Dit pand hebben zij in augustus 2013 samen geopend.

Niels begon zijn professionele carrière als kok in vele gerenommeerde restaurants in Nederland, waaronder Parkheuvel in Rotterdam ***, De Hoefslag *, De Echoput * en Het koetshuis *.

In Zwitserland ontving Niels op 23 jarige leeftijd zijn eigen Michelinster, die hij al die jaren in Zwitserland heeft behouden. In Rhenen is het concept wat aangepast, goede prijs-kwaliteit staat voorop. Met zeer professionele service waar Janneke met liefde voor zorgt!

Het eerste jaar heeft het oude Gemeentehuis gelijk al een BIB Gourmand ontvangen. Wat staat voor een uitstekende prijs-kwaliteit verhouding.

Ook staat het restaurant in de Gault Millau met een notering van 15 punten en een Smiley-award.

De keuken van het oude Gemeentehuis is een achtbaan van verschillende smaken en ervaringen maar dan in een ontspannen sfeer. Laat onze gastvrijheid u omarmen en onze smaken combinaties u verrassen, of het nu om een zakelijke of uitgebreide lunch gaat of feestelijk diner het team van het oude Gemeentehuis kijkt er naar uit u te mogen ontvangen!

bib-gourmand-250px
lekker-logo
top500_online-2

"Het verzorgen van een mooie avond is echt een teamsport"

- Bart Minkman

"Mijn passie? Mensen verrassen met mooie smaakcombinaties"

- Niels Minkman