Lunch
DUNGESNEDEN OSSENHAAS
18
Truffel / pijnboompit / Parmezaan
ZWITSERS ALPENRUND
34
Ossenhaas / koon / tartaar
BISQUE VAN KREEFT
18
Noordzeegarnituur
WILDE ZALM
19
Basilicum / tomaat / aardbei
BITES
CHORIZO KROKETTEN (6)
7MEESTERBITTERBALLEN (6)
7TEMPURA CRISPY SHRIMPS
14PATA NEGRA
16GILLARDEAU OESTER NR.3
7.5ZUURDESEM MET HUISGEMAAKTE BOTERS
7TO SHARE: BORRELPLATEAU 2PERS.
26 P.P.
Chorizo kroketten | Tempura crispy shrimps | Pata negra | Wilde zalm
CAFÉ-COMPLET
9.5
Koffie of thee met huisgemaakte friandises
LUNCHMENU
DAGELIJKS WISSELEND LUNCHMENU
3 GANGEN
424 GANGEN
48
Snel zakelijk lunchen? Geef het aan dan houden wij er rekening mee!
DINER
Voorgerechten
DUNGESNEDEN OSSENHAAS
18
Truffel / pijnboompit / Parmezaan
ROULEAUX VAN OSSENWORST
19
Eendenlever / mosterd / sambai
KALF & KREEFT
21
Kappertjes / quinoa / bisque
KREEFTENBISQUE
18
Noordzeegarnituur
WILDE ZALM
19
Basilicum / tomaat / aardbei
HAMACHI
21
Gember / tigermilk / kaffir
TOMAAT 'CREMEUX'
18
Kerrie / appel / basilicum
Hoofdgerechten
ZWITSERS ALPEN RUND
34
Ossenhaas / koon / tartaar
Supplement gebakken ganzenlever
KALF & OESTER
36
Eendenlever / meiknol / jus de veau
POLDERHOEN & LANGOUSTINE
28
Meiknol / lavas / bisque
KREEFT A L'ARMORICAINE
39
Couscous / tomaat / artisjok
STEENSCHOL
28
Mossel/ saffraan / venkel
FLAN VAN GEROOKTE FETA
26
Peulvruchten / dragon / waterkers
CHEF'S SPECIAL: TOMAHAWK voor 2p.
39 p.p.
Morille / rode port / seizoensgroenten
Nagerechten
BABA AU RHUM
12
Kers / vanille / verveine
EXPERIENCE DESSERT
12
Verrassend dessert van het seizoen
CAFÉ - COMPLET
9.5
Koffie of thee met huisgemaakte friandises
KAASSELECTIE
17
Binnen - en buitenlandse kazen van Fromagerie Guillaume
MENU'S
LUNCHMENU
DAGELIJKS WISSELEND MENU VAN DE CHEF
3 GANGEN
424 GANGEN
48EXPERIENCE MENU
4 GANGEN
68.55 GANGEN
78.56 GANGEN
88.5EXTRA GANG KAAS
17KAAS IN PLAATS VAN DESSERT
7.5Heeft u een voedselallergie? In onze producten kunne verschillende allergenen aanwezig zijn.
Is er een vraag over de samenstelling van een product? Het bedienend personeel helpt u graag!