Lunch
DUNGESNEDEN OSSENHAAS
18
Truffel | pijnboompit | Parmezaan
HUISGEROOKTE ZALM
19
Komkommer | Nori | Wasabi
KREEFTENBISQUE
18
Noordzeegarnituur
EEKHOORNTJESBROOD
19
Parelgort | Schorseneer
BLACK ANGUS STEAK
28
Morille | pommes dauphine | witlof
POMPOEN
24
Bunkerkaas | Curry| Gyoza
BITES
CHORIZO KROKETTEN (6)
7MEESTERBITTERBALLEN (6)
7TEMPURA CRISPY SHRIMPS
14PATA NEGRA
16GILLARDEAU OESTER NR.3
6.5ZUURDESEM MET HUISGEMAAKTE BOTERS
7TO SHARE: BORRELPLATEAU 2PERS.
52 euro voor 2 personen
Chorizo kroketten | Tempura crispy shrimps | Pata negra | Hamachi sashimi | Zuurdesem brood met huisgemaakte boters
CAFÉ-COMPLET
9.5
Koffie of thee met huisgemaakte friandises
LUNCHMENU
DAGELIJKS WISSELEND LUNCHMENU
3 GANGEN
424 GANGEN
48
Snel zakelijk lunchen? Geef het aan dan houden wij er rekening mee!
DINER
Voorgerechten
DUNGESNEDEN OSSENHAAS
18
Parmezaan | Pijnboompit | Truffel
HUISGEROOKTE ZALM
19
Komkommer | Nori | Wasabi
ZWEZERIK
Eekhoorntjesbrood | Parelgort | Schorseneer
HET GOUDEN GEBAK
24
Brioche | Eendenlever | Truffel
KREEFT 2X
23
Bisque | Salade | Zilte plantjes
HANDGEDOKEN SCHOTSE COQUILLE
21
Buikspek | Paling | Venkel
Hoofdgerechten
BLACK ANGUS 'STEAK & STOOF'
34
Kippenlever | Morille | Mosterdzaad
ANJOU DUIF 'EN CROÛTE'
37
Ganzenlever | Patanegra | Truffel
TOMAHAWK
44 p.p.
Morille | Rode port | Seizoensgroenten
ZEETONG & PALING
38
Beurre Noisette | Pastinaak |Zuurkool
ZEEBAARS IN DE ZOUTKORST
32
Beurre Blanc | Risotto | Winterpostelein
POMPOEN
28
Bunkerkaas | Curry | Gyoza
Nagerechten
EXPERIENCE DESSERT
12
Verrassend dessert van het seizoen
TIRAMISU
12
Espresso | Mokka | Lange Vingers
CAFE-COMPLET
9.5
Koffie of thee met huisgemaakte friandises
KAASSELECTIE
17
Binnen - en buitenlandse kazen van Fromagerie Guillaume
MENU'S
LUNCHMENU
DAGELIJKS WISSELEND MENU VAN DE CHEF
3 GANGEN
424 GANGEN
48EXPERIENCE MENU
4 GANGEN
68.55 GANGEN
78.56 GANGEN
88.5EXTRA GANG KAAS
17KAAS IN PLAATS VAN DESSERT
7.5Heeft u een voedselallergie? In onze producten kunne verschillende allergenen aanwezig zijn.
Is er een vraag over de samenstelling van een product? Het bedienend personeel helpt u graag!