LUNCHMENU
DAGELIJKS WISSELEND LUNCHMENU
3 GANGEN
424 GANGEN
48
Snel zakelijk lunchen? Geef het aan dan houden wij er rekening mee!
DINER
Voorgerechten
DUNGESNEDEN OSSENHAAS
18
Parmezaan | Pijnboompit | Truffel
STEAK TARTAAR
23
Gerookte Paprika | Gezouten Citroen | Langoustine
KROKANT GEBAKKEN ZWEZERIK
23
Eekhoorntjesbrood | Schorseneren
BUIKSPEK & OESTER
21
Bosui | Miso | Ponzu
COQUILLE IN DE SCHELP
22
Aardpeer | Lardo di Colonnata | Linzen
BISQUE D'HOMARD
21
Kruidenolie | Rijkelijk Noordzee Garnituur | Zilte Plantjes
GEPOFTE KNOLSELDERIJ
19
Scharrelei | Truffel | Tuinkers
Hoofdgerechten
FILET MIGNON
36
Bataat | Pompoen | Runderkoon
TOMAHAWK 'ROODBONT'
44 p.p. (voor 2 personen)
Dubbeldoelkoe | 4 weken gerijpt
HERT WELLINGTON
36
Eendenlever | Rode Port | Spitskool
KABELJAUW
35
Beurre Noisette | Bloemkool | Draadjesvlees
ZEETONG FILET
42
Paling | Pastinaak | Zuurkool
KREEFT THERMIDOR
42
Gegratineerde klassieke bereiding
ROMIGE LINZEN
31
Eringi | Pastinaak
Nagerechten
EXPERIENCE DESSERT
12
Verrassend dessert van het seizoen
WENTELTEEFJES
12
Kakelroom | Kokos | Vanille
BITES
BITES
GILLARDEAU OESTERS NR.3
MEESTERBITTERBALLEN (6)
TEMPURA SHRIMPS
PATA NEGRA
GEITENKAAS KROKKETJES
CAFE-COMPLET
9.5
Koffie of thee met huisgemaakte friandises
KAASSELECTIE
17
Binnen - en buitenlandse kazen van Fromagerie Guillaume
MENU'S
LUNCHMENU
DAGELIJKS WISSELEND MENU VAN DE CHEF
3 GANGEN
424 GANGEN
48EXPERIENCE MENU
4 GANGEN
68.55 GANGEN
78.56 GANGEN
88.5EXTRA GANG KAAS
17KAAS IN PLAATS VAN DESSERT
7.5Heeft u een voedselallergie? In onze producten kunne verschillende allergenen aanwezig zijn.
Is er een vraag over de samenstelling van een product? Het bedienend personeel helpt u graag!