/
    • Dinerkaart

    • Diner

      We werken uitsluitend met de verste ingrediënten van hoge kwaliteit. Daarom zijn we trots op alles wat bij ons uit de keuken komt. We serveren ook vegetarische alternatieven, gemaakt van dagverse producten. Vraag het personeel naar de mogelijkheden.

      - menukaart vanaf mei 2018 -

    • Voorgerechten

    • CARPACCIO
      Truffelmayonaise / Parmezaansekaas   12
      Supplement: Eendenleverkrullen   5

      TONIJN - KRAB - OESTER   17
      Krokante sesam / Soja schuim / Wasabi sorbet

      KOUDE SPICY AVOCADOSOEP   16
      Zeebaars/ Curry-ijs/ Gepofte wilde rijst

      ROULLEAUX VAN LANGOUSTINE   15
      Pink Melon / Kerrie / Heldere tomatengelei

      BISQUE VAN KREEFT   14
      Zeeuws garnituur / Jonge plantjes

      ROMIGE ASPERGE VELOUTÉ   12
      Gerookte paling / Gepocheerd eitje / Grijze garnalen

      GELAKTE KALFSZWEZERIK   14
      Kerrie-Gember mousse / Thai veal

      GEBAKKEN GANZENLEVER   18
      Tarte-tatin van bieten & Granny Smith

    • Hoofdgerechten

      KALFSHAAS 56 ℃   25
      “Ragout blanket” van kalfskoontjes/ Lentegroentes

      FILET MIGNEON VAN HOLLANDS RUND   27
      Geroosterde lente garnituur/ Prime select rundvlees
      Supplement: Gebakken Ganzenlever   5

      ANJOU DUIF ‘WELLINGTON’   25
      Chantarellen/ Ganzenlever / Bonbon met verrassing

      GRASLAM   26
      Aubergine/ Artisjokken/ Garnituur van de

      BBQ TARBOT   26
      Gegratineerd met ansjovisboter / Krokante aardappel

      GEPOCHEERDE ZEETONGFILET   26
      Gesmolten eendenlever / Tuinboontjes / Morielje (Klassiek muniere gebakken zeetong is mogelijk) dagprijs

      OOSTERSCHELDE KREEFT   36
      Risotto/ Patanegra / Tomaat

      TOMA HAWK STEAK “PRIME SELECT”   38 p.p
      Voor 2 personen. Speciaal geselecteerd rund  met de juiste vetsortering en marmering

    • Nagerechten

    • AARDBEI & CHAMPAGNE   9
      Basilicum roomijs / Champagne sababyon / Gemarineerde aardbeien

      HEMELS CHOCOLADE TAARTJE   10
      Frambozen/ Crème Suisse/ Frambozensorbet met een “touch of gold”

      RABARBER & MOJITO   10
      Munt / Granite / Mousse van Mojito

      SURPRISE DESSERT   10
      Dagelijks wisselend verrassend dessert

      KAAS   14
      Selectie van binnen en buitenlandse kazen Noten –vijgenbrood / Marmelade

    • Menu's van de Chef

      Wilt u liever verrast worden of genieten van het seizoensmenu? Bekijk daarvoor de selectie van menu's, speciaal samengesteld door chefkok Niels Minkman.