/
    • Dinerkaart

    • Diner

      We werken uitsluitend met de verste ingrediënten van hoge kwaliteit. Daarom zijn we trots op alles wat bij ons uit de keuken komt. We serveren ook vegetarische alternatieven, gemaakt van dagverse producten. Vraag het personeel naar de mogelijkheden.

      - menukaart vanaf mei 2018 -

    • Voorgerechten

    • CARPACCIO
      Truffelmayonaise / Parmezaanse kaas/ Rucola 12 Supplement: Eendenleverkrullen 5

      TONIJN – KRAB -OESTER 17
      Krokante sesam / Soja schuim / Wasabi sorbet

      ZALM HUISGEROOKT 15
      Gebakken Gillardeau oester/ Quinoa popcorn/ Soya

      TERRINE VAN EENDENLEVER 17
      Crème brulee van Munsterkaas/ Vijgen / Popcorn

      BISQUE VAN KREEFT 14
      Zeeuws garnituur / Jonge plantjes

      KALF & KREEFT 16
      Kreeftensalade/ Kalfstartaar / Peertomaatjes

      CREMESOEP VAN EEKHOORNTJESBROOD 12
      Slow cooked porc / Pastinaak / Kroepoek

      COQUILLE HANDGEDOKEN 18
      Pata negra ham / Bloemkool / TRUFFEL

    • Hoofdgerechten

      MIXED GRILL VAN KALF BBQ 26
      Kalfshaas/ kalfskoontjes / Kalfstong / Zwezerik

      FILET MIGNEON VAN HOLLANDS RUND 27
      Prime select rundvlees / Eekhoorntjesbrood /Schorseneren Supplement: Gebakken Ganzenlever 5

      ANJOU DUIF ‘WELLINGTON’ 25
      Chantarellen/ Ganzenlever / Patanegra

      WILDE EEND 26
      Bramen/ Uiencrème / Bietjes

      HEILBOT 23
      Langoustine / Krokante aardappel / Kervelknolletjes

      ZEETONG “ MEUNIERE” Heel 39
      Beurre blanc / Kruidenrisotto/ Half 25

      SURF & TURF 39
      Wagyu beef/ Kreeft / Japanse style

      TOMA HAWK STEAK “PRIME SELECT”
      Voor 2 personen.
      Speciaal geselecteerd rund 38 p.p met de juiste vetsortering en marmering

    • Nagerechten

    • MACARON XL 9
      Crème Suisse / Roodfruit / Basilicumroomijs

      NOUGAT PARFAIT 10
      Caramel/ Vanilleijs / Krokante nootjes

      PECHE MELBA 10
      Panna cotta / Amandel / Witte chocolade

      SURPRISE DESSERT 10
      Dagelijks wisselend verrassend dessert

      KAAS 14
      Selectie van binnen en buitenlandse kazen
      Noten –vijgenbrood / Marmelade

    • Menu's van de Chef

      Wilt u liever verrast worden of genieten van het seizoensmenu? Bekijk daarvoor de selectie van menu's, speciaal samengesteld door chefkok Niels Minkman.