/
    • Dinerkaart

    • Diner

      We werken uitsluitend met de verste ingrediënten van hoge kwaliteit. Daarom zijn we trots op alles wat bij ons uit de keuken komt. We serveren ook vegetarische alternatieven, gemaakt van dagverse producten. Vraag het personeel naar de mogelijkheden.

      - menukaart vanaf november 2018 -

    • Voorgerechten

    • CARPACCIO
      Truffelmayonaise / Parmezaanse kaas/ Rucola   12
      Supplement: Eendenleverkrullen               5

      TONIJN – KRAB -OESTER   17
      Krokante sesam / Soja schuim / Wasabi sorbet

      HANDGEDOKEN COQUILLES   18
      Kruiden risotto / Patanegra / Warme kaas mousse

      PALING IN ‘T GROEN   17
      Groene kruiden / Winterspinazie / Verse paling

      BISQUE VAN KREEFT   14
      Zeeuws garnituur / Jonge plantjes

      CRÈMESOEP VAN TRUFFEL EN KNOLSELDERIJ   14
      Gerookt pekelvlees van rund / Winterpostelein 

      MACARON MET EENDENLEVER   18 
      Koffie / Pedro Ximénez / Terrine

      ZEEBAARS & LANGOUSTINE   16
      Ceviche / Komkommer bavarois / Ponzu

    • Hoofdgerechten

      GEPOCHEERDE KALFSHAAS 27
      Ossenstaart/ Polenta/ Gefrituurde prei

      FILET MIGNON VAN HOLLANDS RUND 27
      Prime select rundvlees / Pommes fondant /Pastinaak
      Supplement: Gebakken Ganzenlever 6,5

      ANJOU DUIF ‘WELLINGTON’ 26
      Chantharellen/ Ganzenlever / Patanegra

      HERTENFILET 29
      Structuren van pompoen/ Grosne knolletjes

      NOORDZEE TARBOT 27
      Kalfswang / Eendenlever/ Wintertruffel

      ZEETONGFILETS 29
      Crème van eekhoorntjesbrood/ Gekonfijte schorseneren (Hele zeetong Meuniere ook mogelijk)

      KREEFT 33
      Kruidenrisotto / Gepofte paprika / Gebakken artisjokken

      TOMA HAWK STEAK “PRIME SELECT” Voor 2 personen.
      Speciaal geselecteerd rund 38 p.p met de juiste vetsortering en marmering

    • Nagerechten

    • GEKARAMELISEERDE PURE CHOCOLADE CRÈME 11
      Gemarineerde ananas / Roomijs van kruidnagel

      MILLEFEUILLE MET MOKKACRÈME 12
      Hazelnoot/ Caramel / Banaansorbet

      WENTELTEEFJES 10
      Kakelroom /Kokosschuim / Vanilleijs

      SURPRISE DESSERT 10
      Dagelijks wisselend verrassend dessert

      KAAS 16
      Selectie van binnen en buitenlandse kazen
      Noten –vijgenbrood / Marmelade

    • Menu's van de Chef

      Wilt u liever verrast worden of genieten van het seizoensmenu? Bekijk daarvoor de selectie van menu's, speciaal samengesteld door chefkok Niels Minkman.